MEGBÍZHATÓ CSAPAT

Ránk bízhatja ötleteit,

mi megvalósítjuk Önnek !

KIK VAGYUNKMIT CSINÁLLUNK

ÖN MEGÁLMODJA,

MI MEGÉPÍTSÜK ÖNNEK !

Nincs projekt ami túl nagy vagy túl kicsi!

Hívjon minket további információkért.

TUDJON MEG TÖBBETÉRDEKEL

ELEJÉTŐL A VÉGÉIG !

Dőljön hátra mi mindent megoldunk Ön helyett !

Elérhetőségi információk

Cím
Klincová 35 821 08 BRATISLAVA

Elérhetőség
E-mail: eurosaunyeu@gmail.com
Tel: +421944196085

Hétfő 8:00 – 17:00
Kedd 8:00 – 17:00
Szerda 8:00 – 17:00
Csütörtök 8:00 – 17:00
Péntek 8:00 – 17:00
Szombat 8:00 – 17:00
Vasárnap Zárva

Rólunk

„Azt akarjuk, hogy az ügyfelek a legjobban értékeltek legyenek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy visszatérjen hozzánk. ”Mindent megteszünk ügyfeleink pihenése és elégedettsége érdekében. Úgy gondoljuk, hogy a jó online üzlet alapja nem csak a jó ajánlat és az alacsony árak. Az ügyfél értékelni fogja a kapcsolódó jótállási és jótállási szolgáltatást, valamint a minőségi kiegészítőket is. EUROSAUNY üzletünkben mindig lehetősége van telefonon vagy interneten keresztül konzultálni, kérdéseket feltenni az árukkal kapcsolatban, telefonon megrendelni vagy tanácsot kérni. Lehetőséget kínálunk a használt pezsgőfürdő és különféle szaunák visszavételére is. Annak érdekében, hogy folyamatosan nyomon követhessük és kielégítsük ügyfeleink igényeit, létrehoztuk az ügyfél-ombudsman pozícióját, azaz: ügyféljogok védelmezője.

Mit csinállunk ?

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és kiértékeljük ügyfeleink javaslatait és véleményét, és ezek alapján új szolgáltatásokat alakítunk ki, akár
új árukat is beépítünk a választékba. Hisszük, hogy egy elégedett ügyfél örömmel tér vissza hozzánk. Minőségi és hosszú távú magas színvonalú ügyfélszolgálatunkat megerősíti a pezsgőfürdő és a különféle típusú szaunák értékesítésével és szervizelésével kapcsolatos sokéves tapasztalatunk is. Sok éves tapasztalattal rendelkezik minden típusú pezsgőfürdő és minden típusú szauna értékesítésében és szervizelésében (INFRA, FINNORSZÁG, STEAM). Testreszabott szaunákat állítunk elő, vagy már megvásárolva konvertálhatjuk a kívánt méretet vagy típust, vagy kombinálhatjuk.